JOVANA PAVLOVIĆ ODLUČILA DA OKAČI PATIKE O KLIN

Jovana Pavlović (36), kapiten i krilo Metalca 2015, prestaje sa aktivni igranjem. Iskusna igračica, jedna od najzaslužnijih za ponovno buđenje ženskog rukometa u Valjevu je izjavila da je odlučila da okači patike o klin nakon više od 20 godina igranja u seniorskoj konkurenciji.

ЈОВАНА

Jovana je počela sa rukometom u Metalcu vrlo rano, u prvi tim je ušla kad je bila prvi razred srednje škole. Kasnije je bavljenje ovim sportom odvelo u Mladi radnik iz Požarevca, Radnički iz Svilajnca i Radnički iz Kragujevca a u Valjevo se vratila kad se pojavio Metalac 2015. Odlična i brza na krilnoj poziciji, Jovana je u svim klubovima imala zapaženu ulogu dok je sa Radničkim iz Svilajnca i Metalcem 2015 je nastupala u Super “B” ligi.

МЕТ-СРЕМ1

Jovana Pavlović u karakterističnoj akciji na utakmici Super “B” lige protiv Srema u Valjevu

Jovana je trenutno posvećena porodici i gajenju ćerkice, takođe privodi kraju studije medicine tako da će valjevski sport uskoro u njoj dobiti novog lekara. Pored toga, ona već nekoliko godina radi kao trener najmlađih kategorija ŽRK Metalac 2015 prenoseći im svoje bogato iskustvo.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply