KADETI METALCA UBEDLJIVO SAVLADALI SLOGU IZ POŽEGE

U 17. kolu Međuregionalne kadetske lige Centralne Srbije, dečaci Metalca su seriji pobeda pridodali i večerašnji trijumf protiv Sloge iz Požege 103-58 (22-14, 26-16, 17-15, 28-13). Na klupi Valjevaca su ponovo bili trener Panić i pomoćnik Janković dok zbog povrede kolena nije mogao da nastupi Dejan Obućina.

МЕТ-СЛОГА1

Inače, kadeti Metalca su bili daleko bolji ostvarivši još jednu pobedu visokim rezultatom. Đorđe Gnjato i Aleksej Obućina su predvodili Valjevce koji su, nakon što je Sloga na početku druge deonice smanjila na 24-17, angažovanijom igrom u odbrani i brzim kontranapadima brzo napravili veliku razliku.

МЕТ-СЛОГА10

Valjevci su do kraja uspeli da stignu do rekordne prednosti ali su ispoljili određene slabosti i nedisciplinu u igri u vidu preteranog soliranja i nepotrebnog ispucavanja.

U sledećem kolu Metalac igra protiv Poleta u Kraljevu.

METALAC: Nikolić 7, Stanić, A. Milićević 10, Bogdanović 8, N. Milićević 14, Zarić 2, Vasiljević 9, Đukić 4, Gnjato 27, A. Obućina 22.

SLOGA: Čančarević, Janjić, Milivojević 6, Tanasković 5, Nikolić 11, Šujdović 4, Momirović, Lučić 2, Milutinović 6, Zarić 16, Sekulić 8, Milojević.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.