Koncert grupe Poliptih

Poput ranih prolećnih ptica, Poliptih ove godine najavljuje Dan zaljubljenih koncertom u Kulturnom centru, u Mionici, 10.02.2023. u 19.30h. Bogati repertoar pesama posvećenih različitom doživljaju romantične ljubavi izvodiće naši protagonisti i kreatori jedinstvenih muzičkih aranžmana – tenor Marko Tomić i Luka Jezdić na gitari, praćeni scenskim tekstom Nataše Kristić.

Poliptih

Iz velike porodice svojih saradnika i prijatelja Poliptih je odabrao da ovoga puta ugosti profesora etno-muzikologije Milenu Urošević. Ona je našoj publici poznata kao uporni čuvar muzičke tradicije, profesor na odseku za tradicionalno pevanje Muzičke škole “Živorad Grbić” i rukovodilac Ženske pevačke grupe KUD-a Krušik.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.