Krušik na sajmu DSEI 2017 u Londonu

Svake druge godine u Londonu održava se prestižni sajam opreme za odbranu i sigurnost “Defense and Security Equipment International (DSEI) “.

Valjevo

Ovogodišnji pokrovitelj je bilo Britansko Ministarstvo odbrane a učestvovale su 54 zemlje među kojima je i Srbija. Interesovanje za jedan od najvećih sajmova odbrane i sigurnosti ove godine pokazalo je oko 36.000 učesnika, a svoje štandove imalo je više od 1.600 kompanija. Sajam je trajao četiri dana i održan je u periodu od 12. do 15. septembra. HK Krušik a.d. je imao zajednički štand sa kompanijom Yugoimport SDPR gde je izlagao svoje proizvode koji su privukli pažnju velikog broja posetilaca.

Valjevo

“Ovo je bila dodatna prilika da se sastanemo i sa aktuelnim poslovnim partnerima i sa predstavnicima priznatih fabrika koji su potvrdili svoju spremnost za uspostavljanje saradnje sa našom kompanijom. Učesnici iz Krušika su obezbedili odličnu prezentaciju fabrike i proizvodnog programa preko kataloga snimljenih na brendiranim USB uređajima kao i štampanog reklamnog materijala i putem kratkih filmova. Naša kompanija radi na proširenju svojih aktivnosti i iz tog razloga traži nove dobavljače. Postoji velika mogućnost da smo već pronašli neke upravo na ovom sajmu.” navodi se na sajtu HK Krušik Valjevo.

Valjevo

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.