MARKOVIĆ SE VRAĆA NA KLUPU RADNIČKOG, OSTOJIĆ PREUZEO RIBNICU

Dragiša Ostojić više nije trener Radničkog, umesto njega na klupu narandžasto-plavih će sesti Kosta Marković. Uprkos vrlo dobro odigranoj sezoni 2021-22 u Kolubarsko-mačvanskoj zoni, u kojoj je klub sa Petog puka završio na četvrtoj poziciji, došlo je do razlaza Radničkog i iskusnog trenera Ostojića. On će karijeru nastaviti na klupi mioničke Ribnice.

OSTOJIC

Dragiša Ostojić – novi trener Ribnice

Novi šef stručnog štaba Radničkog biće Kosta Marković koji je do sada u par navrata vodio popularnog “Rala” a prošlu sezonu je proveo u radu sa mlađim kategorijama valjevskog zonaša.

KOSTA1

Kosta Marković – novi trener Radničkog

Juče je trener Kosta Marković izvršio prozivku prvog tima. Na spisku se našlo 28 igrača, od toga 5 novih lica, 2 pojačanja i 3 igrača koja su na probi. Pet momaka iz omladinske selekcije se pridružilo treninzima prvog tima, kao i jedan igrač iz kadetske selekcije. Na prvom treningu odrađeni su testovi za početak priprema. Najpoznatije pojačanje narandžasto-plavih je igrač sredine terena, Marko Prokić koji stiže iz Ribnice a pred njega novi član Radničkog takođe je centarfor Nikola Mijailović koji dolazi iz ubskog Jedinstva.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.