Medicinski tehničari Doma zdravlja od sutra u KOVID bolnici Batajnica

Na osnovu zahteva Ministarstva zdravlja Republike Srbije, zbog hitnih potreba za ljudstvom, grupa od 10 medicinskih sestara i tehničara Doma zdravlja Valjevo popodne je otputovala za Beograd, kako bi se od sutra uključila u rad KOVID bolnice u Batajnici. Njih je ispratila dr Branka Antić, direktor Doma zdravlja.

Dom zdravlja ValjevoDom zdravlja Valjevo je uspeo da opredeli deo zaposlenih mladih ljudi, koji su dobrovoljno prihvatili rad u Batajnici. To su dvoje zaposlenih za stalno: Milica Jakić iz Službe za zdravstvenu zaštitu odraslih i Ognjen Andrić iz Službe hitne pomoći, KOVID koordinator, kao i osmoro sestara i tehničara iz različitih službi primljenih na određeno vreme u toku epidemije.

Dom zdravlja ValjevoNašim sestrama i tehničarima obezbeđeni su smeštaj, ishrana i prevoz od Beograda do Batajnice. U KOVID bolnici Batajnica vremenski će biti angažovani u skladu sa situacijom i potrebama.  Ovi mladi ljudi ističu spremnost da i na ovaj način pomognu u suzbijanju epidemije, kao i da će im to biti ogromno iskustvo.

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.