Medicinski tehničari Doma zdravlja od sutra u KOVID bolnici Batajnica

Na osnovu zahteva Ministarstva zdravlja Republike Srbije, zbog hitnih potreba za ljudstvom, grupa od 10 medicinskih sestara i tehničara Doma zdravlja Valjevo popodne je otputovala za Beograd, kako bi se od sutra uključila u rad KOVID bolnice u Batajnici. Njih je ispratila dr Branka Antić, direktor Doma zdravlja.

Dom zdravlja ValjevoDom zdravlja Valjevo je uspeo da opredeli deo zaposlenih mladih ljudi, koji su dobrovoljno prihvatili rad u Batajnici. To su dvoje zaposlenih za stalno: Milica Jakić iz Službe za zdravstvenu zaštitu odraslih i Ognjen Andrić iz Službe hitne pomoći, KOVID koordinator, kao i osmoro sestara i tehničara iz različitih službi primljenih na određeno vreme u toku epidemije.

Dom zdravlja ValjevoNašim sestrama i tehničarima obezbeđeni su smeštaj, ishrana i prevoz od Beograda do Batajnice. U KOVID bolnici Batajnica vremenski će biti angažovani u skladu sa situacijom i potrebama.  Ovi mladi ljudi ističu spremnost da i na ovaj način pomognu u suzbijanju epidemije, kao i da će im to biti ogromno iskustvo.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.