Međunarodni dan deteta

Svake godine 20. novembra obeležava se Dan deteta. Tim povodom medicinske sestre – vaspitači, učenici treće godine Medicinske škole “Dr Miša Pantić” Valjevo, različitim aktivnostima skrenuli su pažnju sugrađanima na prava deteta.

Medunarodni-dan-deteta-Medicinska-skola-Valjevo-5

Učenici su najmlađima podelili balone i poruke. Na šarolikim papirićima bila su ispisana najvažnija prava deteta. Svako dete ima pravo na srećno detinjstvo, svako dete ima pravo na ljubav, podršku i razumevanje. Najvažnije pravo deteta, koje niko ne može osporiti, jeste pravo na slobodu.

Medunarodni-dan-deteta-Medicinska-skola-Valjevo-3

Najmlađima je poručeno da nijedno dete ne sme da trpi nasilje i diskriminaciju. Kroz aktivnost na Gradskom trgu, koja je trajala oko sat vremena, vaspitači su istakli da je najvažnija dečija obaveza igra, učenje, mašta i radost.

Medunarodni-dan-deteta-Medicinska-skola-Valjevo-4

Učenici Ⅲ-4
Medicinske škole “Dr Miša Pantić”

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.