Memorijalni odbojkaški turnir „Radovan Beli Marković“

Drugi Memorijalni odbojkaški turnir „Radovan Beli Marković“ održaće se ovog vikenda, 23. i 24. septembra, u Hali sportova Lajkovac. Organizator je Odbojkaški klub Železničar.

Odbojkaski memorijal Beli Markovic

Učesnici turnira su ženske odbojkaške ekipe Nova KBM Branik iz Maribora, Ub, Inđija i domaći Železničar. U subotu od 16.30 sastaju se Ub i ekipa iz Maribora, dok će od 19 časova trenutnu formu odmeriti Železničar i Inđija. Utakmica za treće mesto igraće se u nedelju od 12, a finale od 15 časova.

Poznati srpski književnik bio je veliki ljubitelj odbojke i počasni predsednik OK Železničar, tako da klub na ovaj način čuva uspomenu na njega.

Memorijal „Radovan Beli Marković“ poslednji je pripremni turnir pred novu takmičarsku sezonu, koju će Železničar otvoriti 30. septembra kup utakmicom protiv Omladinca iz Novih Banovaca.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.