Memorijalni skup pukovnik Milenko Pavlović se odlaže

Zbog veoma loših vremenskih uslova odlaže se memorijal skup Milenko Pavlović koji je bio zakazan za 14.maj ove godine.

“Obaveštavamo Vas da smo primorani, zbog veoma loših vremenskih uslova po drugi put ove godine odložimo memorijalni skup pukovnik Milenko Pavlović. Hvala svima koji su želeli da učestvuju i pomognu da se ovaj memorijal održi, a sve u čast pukovnika Milenka Pavlovića i svih heroja koji su dali život braneći našu zemlju.

Nadamo se da razumete našu odluku, vremenski uslovi su vrlo bitni za održavanje ove manifestacije i zbog publike i zbog bezbednosti učesnika, a ove godine nam nisu naklonjeni.

Mi nastavljamo naše letačke aktivnosti čim to vreme dozvoli i tada ćemo doneti odluku o vremenu održavanju memorijala. Naravno vi ste uvek dobro došli gosti i biće nam drago da vas ugostimo kad god ste u prilici da nas po setite.”, saopštili su iz Aerokluba Valjevo.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.