Mionički osnovci na republičkom takmičenju u programiranju

Mionički đaci iz Osnovne škole „Milan Rakić“ plasirali su se na republičko takmičenje u kategorijjma programiranja drona i programiranje mBota. Veljko Dikić, Nikola Jovanović, Matea Čitaković, Ognjen Popović učenici šestog, sedmog i osmog razreda čine ekipu koja je ostvarila odličan uspeh, a zahvaljujući mentorima nastavnicima Aleksandru Markoviću i Miloradu Jovanoviću.

Ученици са менторима

 Mioničani su na školskoj smotri „Znanjem za budućnost“ koja je održana 19. marta u Osnovnoj školi u Divcima osvojili treće mesto i na taj način se plasirali na republičko takmičenje.

Диплома

Iz OŠ „Milan Rakić“ kažu da su veoma zadovoljni uspehom učenika i da očekuju najbolje rezultate na republičkom takmičenju koje će biti održano 20. aprila u Beogradu

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply