Muzička škola otvara vrata za nove prvake

U junu mesecu, valjevska muzička škola tradicionalno otvara vrata za nove prvake.

Svi mališani koji vole muziku i imaju želju da počnu sa učenjem nekog muzičkog instrumenta mogu doći na prijemni ispit u muzičku školu. Ove godine, predvidjeni termini su 6. i 13. jun od 18 časova.  Sva deca koja  su u devetoj godini života, odnosno koja završavaju drugi razred osnovne škole, mogu polagati prijemni ispit za instrumente: violina, violončelo, klavir, harmonika, flauta i gitara. Školovanje na ovim instrumentima traje šest godina.
Deca uzrasta od 11 godina , odnosno oni koji završavaju četvrti razred  osnovne škole mogu se opredeliti za  četvorogodišnje muzičko školovanje na instrumentima: klarinet, truba, saksofon ili kontrabas , a mladići i devojke sa navršenih 14 godina  svoj muzički izraz razvijati kroz dvogodišnje školovanje na odsecima solo pevanje i tradicionalno srpsko pevanje.

Detaljnije informacije, svi zainteresovani mogu naći na sajtu MŠ „Živorad Grbić“ www.muzika.edu.rs, odnosno kod pedagoga škole, svakim radnim danom od 11 do 13 časova u prostoriji  38 .

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.