Nastavlja se asfaltiranje puteva u mioničkim selima, od početka godine više od 50 kilometara novog asfalta

U Mionici nema postizborne groznice. Dan nakon što je aktuelno opštinsko rukovodstvo, predvođeno predsednikom opštine Bobanom Jankovićem ubedljivo pobedilo sa 71,44 odsto glasova, nastavljeno je asfaltiranje puteva i unapređivanje vodosnabdevanja u mioničkim selima. U Struganiku, rodnom mestu vojvode Živojina Mišića, ispituje se novo vodoizvorište koje će obezbediti stabilno snabdevanje vodom stanovnika u tri sela, Struganiku, Planinici i Berkovcu. A stanovnici sela Dučić dobili su 600 metara novog asfalta.

-обилази-радове-на-асфалтирању-у-Дучићу-1

Asfaltiranje u Dučiću i lokaciju za vodoizvoršte u Struganiku obišao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

-Od početka godine u opštini Mionica asfaltirano je više od 50 kilometara puteva. Ali, moramo da radimo još. Nastavljamo politiku razvoja naše Mionice. Izbori su bili potvrda poverenja naših građana, i mi to moramo opravdati. A opravdaćemo isključivo radom i uloženim trudom u bolji životni standard svih Mioničana. Jučerašnji rezultat, od 71,44 odsto koje je osvojila Srpska napredna stranka daje nam snagu i volju da radimo još više, jer su građani podržali naše zalaganje i naš trud da Mionicu učinimo što boljim mestom za život. Podržali su nove asfaltirane puteve, bolje vodosnabdevanje i više radnih mesta. To nam je imperativ-rekao je Janković.

-обилази-радове-на-асфалтирању-у-Дучићу

-Danas smo u Dučiću i Struganiku. Putevi se asfaltiraju, a ujedno i tražimo rešenje koje će omogućiti meštanima Struganika, Planinice i Berkovca stabilnije vodosnabdevanje. Moramo raditi na vreme, posvećeno i sistemski-dodao je Janković.

-са-мештанима-и-сарадницима-у-СтруганикуU opštini Mionica nedavno su započeti radovi na kanalizaciji u Mionici čija vrednost iznosi 1,2 milijardi dinara. A gradi se i linijski park uz reku Ribnicu, kao i rehabilitacija trotorara u varoši Mionica. Za linijski park i trotoare izdvojeno je više od 30 miliona dinara.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.