Normalizacija radnog vremena Doma zdravlja

Od utorka 12. maja Dom zdravlja Valjevo se vraća na uobičajeno radno vreme: od 7 do 21 sat, uz poštovanje svih preporučenih mera predostrožnosti i merenje temperature na ulazu. Zbog rekonstrukcije zgrade i dalje će se koristiti manji ulaz sa desne strane, u blizini Hitne pomoći.

Valjevo

KOVID ambulanta u Novom naselju ubuduće će raditi svaki dan od 9 do 17 sati, posle toga pacijenti sa simtompima koji ukazuju na infekciju korona virusom mogu otići u KOVID ambulantu Opšte bolnice Valjevo.

Ponovo je otvorena ambulanta u Domu Penzionera, sa punim radnim vremenom od 7 do 21 sat, a od danas počinju s radom i sektorske zdravstvene stanice i ambulante u Divcima, Brankovini, Kamenici i drugim selima, po istom rasporedu kao pre uvođenja vanrednog stanja.

U Ambulanti Peti puk i dalje će funkcionisati Dečje savetovalište, gde će se isključivo u zakazanim terminima raditi sistematski pregledi beba, njihovo redovno vakcinisanje i ultrazvuk kukova. U prizemlju Pedijatrije u zgradi Doma zdravlja radiće se pregledi bolesne dece svih uzrasta, dok će na prvi sprat dolaziti zdrava deca na različite preventivne i sistematske preglede kao što su pregledi za redovan upis u vrtiće, pregledi osmaka za upis u srednju školu itd.

Stomatologija se takođe vraća na radno vreme od 7 do 21 sat. Dečje savetovalište radi sve preventivne preglede, dok stomatološke ordinacije u osnovnim i srednjim školama počinju s radom od srede prepodne, a radno vreme će biti istaknuto u školama i usaglašeno sa njihovim aktivnostima.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.