Nova grupa iz Doma zdravlja ispomoć u Batajnici

Nova grupa od 10 medicinskih sestara i tehničara Doma zdravlja Valjevo večeras je otputovala za Beograd, kao ispomoć u radu KOVID bolnice u Batajnici. Oni će zameniti kolege koji se večeras vraćaju, a koji su radili u Batajnici duže od mesec dana.

U ovoj grupi je sedam stalnih radnika i troje angažovanih na određeno vreme iz Opšte službe, Hitne i Službe kućne nege i lečenja. U KOVID bolnici Batajnica vremenski će biti angažovani u skladu sa potrebama, najverovatnije oko mesec dana. Obezbeđeni su im hotelski smeštaj, ishrana i prevoz od Beograda do Batajnice.

Uz rad u KOVID režimu skoro godinu dana i vakcinaciju zdravstvenih radnika i građana, ispomoć u KOVID bolnici Batajnica još jedan je od „frontova“ na kojima se Dom zdravlja Valjevo angažuje u suzbijanju pandemije u našoj zemlji.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.