Novi krug besplatnih preventivnih pregleda u nedelju

Novi krug Akcije besplatnih preventivnih pregleda, koju je Ministarstvo zdravlja pokrenulo u septembru prošle godine, biće organizovan u Opštoj bolnici Valjevo u nedelju, 25. februara 2018. godine, od 8 do 16 časova.

Zbog ograničenih tehničkih mogućnosti i trenutne epidemiološke situacije, akcija je usmerena prevashodno na lica bez zdravstvenog osiguranja, jer je tog dana od 8 do 16 časova prilika da oni potpuno besplatno provere svoje zdravstveno stanje.

U nedelju će, pre svega, licima bez zdravstvenog osiguranja biti rađeni oftalmološki pregledi i pregledi interniste, vršiće se meranja glikemije i opšti tumor markeri (CA-125, PSA) po potrebi za neosigurana lica.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.