Obeležavanje Nedelje zdravlja usta i zuba

Povodom Nedelje zdravlja usta i zuba, koja se svake godine održava u trećoj nedelji maja, Stomatologija i Patronaža Doma zdravlja Valjevo, u saradnji sa vrtićem „Pinokio“, organizuju centralnu manifestaciju u dvorištu ovog vrtića.

Dom zdravlja Valjevo

Program će biti organizovan u petak 21. maja u 12 sati. U skladu sa epidemiološkom situacijom, ovogodišnje obeležavanje je manjeg obima. Deca iz „Pinokija“ izvešće prigodnu pozorišnu predstavu, mališanima će se obratiti stomatolozi i vaspitači, a biće im podeljen i edukativni materijal.

Obeležavanje Nedelje zdravlja usta i zuba valjevska Stomatologija sprovodi i preko onlajn platformi, tako što je svim osnovnim i srednjim školama poslala prezentacije.

Izjave u 11.50: Dr Irena Kukolj, načelnik Službe za stomatološku zdarvstvenu zaštitu Doma zdravlja i Vesna Lazić, koordinator Kreativne radionice „Pinokio“.

Pozivamo vas da prisustvujete događaju, a poslaćemo tekst i fotografije svima koji ga ne budu propratili.

Link za opšte informacije: http://www.batut.org.rs/index.php?content=2225

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.