Od ponedeljka Opšta medicina u prizemlju Doma zdravlja

Odeljenje opšte medicine Službe za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva od ponedeljka 5. jula ponovo radi u svom prostoru – u prizemlju zgrade Doma zdravlja. Svi sugrađani koji imaju izabrane lekare sa ovog odeljenja ubuduće će na preglede dolaziti u prizemlje.

Dom zdravlja Valjevo

Glavni ulaz je već od danas otvoren, tako da odrasli pacijenti više ne ulaze u Dom zdravlja kroz Dečji dispanzer.

Pacijenti čiji su izabrani lekari sa Odeljenja medicine rada i dalje će preglede obavljati u južnom krilu drugog sprata, kao i prethodnih meseci.

Podsećamo da se Pedijatrija kompletno uselila u svoj prostor u zgradi Doma zdravlja, kao i da se od juče deca sa simptomima respiratornih infekcija i povišenim temperaturama takođe pregledaju u Dečjem dispanzeru u prizemlju, čime je prestao rad dečje KOVID ambulante na Petom puku.

Radno vreme u centralnoj zgradi Doma zdravlja je od ponedeljka do petka od 7 do 20 časova, a vikendom od 8 do 18. Ambulanta u Domu penzionera će raditi od 7 do 20 časova, osim vikendom.

KOVID ambulanta za odrasle i dalje je u u Novom naselju. Radno vreme je od 7 do 20, vikendom od 8 do 18 sati.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.