Odličan nastup Karate kluba 014 Valjevo u Obrenovcu

U nedelju, 3. decembra 2023 godine, u organizaciji Karate kluba Obrenovac, održan je tradicionalni karate turnir Obrenovac Open. Na turniru je nastupilo preko 50 karate klubova sa nekih 500 učesnika u raznim disciplinama. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa 12 takmičara od kojih je većini ovo bio prvi zvaničan nastup na karate turnirima. Nakon veoma dobrih nastupa medaljama su se okitili: Zlatnim Đorđe Mitrović i Vuk Đuričković, Srebrnim: Bogdan Pavlović i Neda Damljanović, Bronzanim: Jakov Jovanović, Lena Simić, Lenka Sekulić, Marina Beljić, Lana Pavlović i Sofija Petrić. Lazar Pavlović i Anja Nikolić su imali dosta dobre nastupe ali su ovaj put ostali bez odličja.

kk014valjevo

“Nastup naših najmlađih takmičara i takmičara kojima je ovo prvi zvanični nastup na karate turnirima, veoma je značajan, kao potvrda dobrog i kontinuiranog rada u Karate klubu 014 Valjevo. Raduju nas uspesi naših najmlađih takmičara, koji prestavljaju budućnost kluba. Do kraja kalendarske godine očekuju nas još dve provere na karate turnirima u Beogradu i Užicu. Uprava kluba i trenerski tim: Marina Goloskoković, Milan Lepojević, Predrag Branković, Vladan Živanović i Milenko Lukić, pozivaju sve zainteresovane devojčice i dečake da dođu na treninge utorkom i petkom od 20 časova sala Gimnazije. Kontakt tel 069/222-41-90”, poričuju iz Karate kluba 014 Valjevo.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.