Odobornici u Skupštini i predsednik opštine Mionica Boban Janković čestitali Vučiću na petogodišnjem mandatu

Odbornici Skupštine opštine Mionica na današnjoj sedmoj sednici izglasali su da se nakon završetka iste javno uputi saopštenje podrške predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je danas položio zakletvu i drugi put izabran za predsednika Republike Srbije.

Odbornici

-Predsednik Vučić je uvek bio uz našu opštinu. Uz njegovu podršku, Mionica danas ima rekonstruisane škole, asfaltirane puteve. Realizujemo jedan od najvećih projekata u istoriji Mionice koji država finasira. Za izgradnju kanalizacije i prečistača otpadnih voda opredeljeno je 1,2 milijarde dinara. To je najveća investicija za Mionicu. Gradi se industrijska zona, vodovod. Imamo više radnih mesta za sve – naveli su između ostalog odbornici i zahvalili se predsedniku Vučiću na očuvanju mira i suvereniteta Republike Srbije. Takođe, dodaju da se u ovom predsedničkom mandatu nadaju još čvršćoj vezi sa predsednikom koja će učiniti da se u Mionici još bolje živi i radi, ali i želji da ih i u ovom, kao i prethodnom mandatu poseti.

Sednica-skupstine-MION

Predsednik opštine Mionica Boban Janković zajedno sa odbornicima uputio je iskrene čestitke podrške predsedniku Aleksandru Vučiću.

Opština Mionica

-Mionica zna kakvu podršku je imala od predsednika Vučića na putu razvoja. I kada je reč o poplavama, požarima, vanrednim situacijama. Novim projektima. Nikada kao danas se ne ulaže u Mionicu. To je očigledno. Zajedno smo otvorili Halu sportova u Mionici, a sigurno je da će uz predsednika Vučića Mionica realizovati još uspešnih projekata. Hvala na očuvanju integriteta i stabilnosti. Hvala što štite naše interese. Mionica je uz politiku razvoja i napretka – rekao je Janković.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.