“Odraz nemoći jednog političkog gubitnika u pokušaju da diskredituje SNS i rukovodstvo Valjeva”

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo oglasio se saopštenjem za javnost povodom nedavne konferencije za medije Đorđa Pavlovića, nazivajući ga šefom “imaginarne odborničke grupacije Socijalističke partije Srbije”. Kako se ističe, Pavlović je na konferenciji za novinare pokazao odraz nemoći jednog političkog gubitnika u pokušaju da diskredituje Srpsku naprednu stranku i rukovodstvo grada Valjeva.

SNS

U informaciji za javnost GrO SNS Valjevo navodi se da je gorepomenuta grupacija istrošenih i u svakom smislu kompromitovanih političkih gubitnika, u nedostatku kvalitetnih argumenata, profilisanog programa, ideja i jasne politike za koju bi se zalagali, sklonija tome da građanima plasira lažne vesti u pokušaju da se uruši integritet gradskog rukovodstva.

“Na pomenutoj konferenciji zahvalili su se građanima Valjeva, oni to jedino i umeju, da se zahvaljuju jer ne samo da ništa nisu dali ovom gradu, već su ga unazadili prodavajući maglu. Nakon 2000-te uništena su sva preduzeća koja su vredela u Valjevu. O projektima koje su deklarativno započinjali pred svake izbore, a potom ih nikada nisu završavali danas ne vredi polemisati jer su tu i takvu “neimarsku strategiju” građani Valjeva odavno prepoznali. Zanemarili su samo jednu sitnicu, na vlast se dolazi glasovima građana koji su prepoznali viziju za bolju budućnost našeg grada. I dok se gradsko rukovodstvo bavi razvojnim projektima za naš grad, komitetlije traže spas u intrigama kao poslednjoj šansi da podsete javnost da još uvek postoje”, saopšteno je.

Dalje se ističe da SPS-ova politička grupacija nakon narednih izbora neće imati kome da se zahvali, jer je kao treća po podršci u gradu danas i sa značajno manjom podrškom građana u odnosu na prethodne izbore.

“Samo politički amateri se zahvaljuju pre završetka izbornog ciklusa. Kako politička praksa nalaže, Srpska napredna stranka kao odgovorna politička stranka, obratiće se svojim sugrađanima po završetku izbornog ciklusa 16. aprila, i nakon proglašenja konačnih rezultata izbora Gradske izborne komisije”, poručeno je na kraju saopštenja za javnost valjevskih naprednjaka.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.