Održana telefonska sednica Štaba: Naložena nabavka za potrebe Doma zdravlja i Predškolske ustanove

Juče je telefonskim putem održana 57. sednica Štaba za vanredne situacije grada Valjeva, saopošteno je iz Gradske uprave.

Kako se navodi u saopštenju, Štab za vanredne situacije na telefonskoj, 57. sednici, održanoj 18. novembra, u cilju sprečavanja širenja korona virusa, doneo je zaključak prema kome se u skladu sa zahtevima Doma zdravlja Valjevo i Predškolske ustanove “Milica Nožica” Gradskoj upravi nalaže da izvrši nabavku četiri pulsna oksimetra i četiri digitalna toplomera za potrebe valjevskog Doma zdravlja, kao i 1.000 pari rukavica i 100 litara 70-procentnog alkohola Predškolskoj ustanovi “Milica Nožica”.

U informaciji za javnost se još kaže da će se plaćanje izvršiti iz sredstava stalne budžetske rezerve Budžeta grada Valjeva.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.