Opština Mionica: Komandant štaba održao sastanke sa privrednicima, ugostiteljima i predstavnicima JKP „Vodovod Mionica“

Predsednik opštine Mionica i komandant Opštinskog štaba za vanredne situacije Boban Janković je danas održao tri odvojena sastanka i to sa trgovcima i ugostiteljima sa teritorije opštine Mionica, sa predstavnicima ovdašnjih preduzeća, kao i sa rukovodstvom Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod Mionica“ u cilju preduzimanja mera zaštite od epidemije Korona virusa i obezbeđivanja normalnih uslova za život građana tokom vanrednog stanja i smanjenja rizika po privredu i stanovništvo.

Komandant Štaba je dao instrukcije o postupanju privrednih subjekata i javnih službi u skladu sa propisanim merama, naredbama i preporukama Okružnog štaba za vanredne situacije i Opštinskog štaba za vanredne situacije, a u cilju preduzimanja mera zaštite od epidemije Korona virusa.

Naglasio je da dodatni izazov za opštinu Mionica u smislu sprovođenja mera zaštite i održavanja higijene na javnim prostorima kako bi se umanjio rizik od infekcije i širenja zaraze, predstavlja podatak da poslednjih dana sve veći broj građana iz velikih gradova migrira u opštinu Mionica, što se posebno odnosi na vikend naselja u Banji Vrujcima i na Kraljevom stolu na Divčibarama. Na kraju, Janković je apelovao da svi moraju pokazati visok nivo odgovornosti i biti pribrani kako bi prevazišli novonastalu situaciju.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.