Opština Mionica: Štab za vanredne situacije

NAREDBA ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE

Štab za vanredne situacije opštine Mionica je danas doneo Naredbu kojom se svim maloprodajnim objektima na teritoriji opština Mionica naređuje da dozvole vršenje dezinfekcije objekata zaštitnim sredstvima od strane JKP „Vodovod Mionica“. Takođe, naređuje se obavezno nošenje zaštitnih maski od strane zaposlenih i obezbeđivanje potrebnog rastojanja između kupaca.

NAREDBA ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE

Štab za vanredne situacije opštine Mionica je danas doneo Naredbu o obezbeđivanju finansijskih sredstava iz budžeta opštine Mionica za kupovinu dezinfekcionih sredstava. Dezinfekciona sredstva će se koristiti za dezinfekciju javnih i prodajnih objekata, kao i ulica u Varoši Mionica.

VOLONTERI NASTAVILI SA PODELOM ZAŠTITNIH MASKI

Volonteri Štaba za vanredne situacije opštine Mionica su danas nastavili sa podelom zaštitnih maski. Ovog puta zaštitne maske su podeljene zdravstvenim radnicima, kao i privrednim subjektima koji zapošljavaju veći broj radnika , radnicima javnih službi koji su na dežurstvu i radnicima u prodajnim objektima.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.