ORK Metalac ostao bez Suber “B” lige, prvo mesto pripalo Zlataru iz Nove Varoši

Završeno je prvenstvo Prve lige Zapad, prvak i novi član Super “B” lige je Zlatar iz Nove Varoši sa 42 boda dok je ORK Metalac drugi sa 41 osvojenim bodom. Na žalost, Valjevcima je izmakla titula iako su ceo drugi deo prvenstva bukvalno proveli na prvom mestu. Momenat slabosti protiv Paraćinaca u Valjevu na tri kola pre kraja i neočekivan poraz u trenucima kad su svi videli ekipu Dragana Ćaćića u Super “B” ligi, koštao je ORK Metalc u ulaska u viši rang.

ОРК МЕТАЛАЦ

ORK Metalac u sezoni 2023-24

Valjevci su utakmicu protiv Kruševca dobili službenim rezultatom 10-0 dok poslednjem kolu Zlatar nije dozvolio iznenađenje protiv Mokre Gore stigavši do pobede u Novom Pazaru gde je ekipa iz Zubinog Potoka ove sezona bila domaćin. Krajnji rezultat je 30-28 (14-14) za ekipu iz Nove Varoši. Mada je ORK Metalac ove godine uspeo da se konsoliduje i da obezbedi nešto bolju finansijsku situaciju u odnosu na pre par godina, nije sačuvao prvo mesto mada je dugo vremena igrao najbolje i serijom pobeda stigao nadomak slavlja.

Zahvalivši se svima koji su pomogli ORK Metalac, iz kluba poručuju da ih ovakva završnica prvenstva neće pokolebati i obećavaju da će se i iduće sezone boriti za prvo mesto.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply