Osnovci uz tim Centra za vantelesnu oplodnju OB Valjevo

Na najlepši način su učenici, OŠ “Prota Mateja Nenadović” iz Brankovine, još jednom dali podršku promotivno-donatorskoj kampanji Odseka za biopotpomognutu oplodnju ginekološko-akušerske Službe OB Valjevo, “Da se novi život rađa”.

Vantelesna

OŠ “Prota Mateja Nenadović” u Brankovini, i ove godine je pravila specijalne čestitke od čijeg je prihoda doniran novac udruženju “Da se novi život rađa”. Na ovaj način je OŠ “Prota Mateja Nenadović” iz Brankovine, zajedno sa svojim kolektivom i učenicima uputila snažnu poruku svima da se uključe i podrže borbu za stvaranje novih života.

Vantelesna

Deo učenika i nastavnog kadra škole posetili su prostorije Centra za vantelesnu oplodnju i uručili skromnu, ali značajnu donaciju, sa željom da se iz generacije u generaciju rađa što više beba, kako bi i u njihovoj školi koja trenutno ima 180 učenika, bilo još više đaka.

Vantelesna

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.