Plivači Valisa uspešni na državnom prvenstvu

Na prvenstvu Srbije za juniore i seniore koje se održalo na bazenu Republičkog zavoda za sport u Beogradu učestvovalo je 380 plivača iz 38 klubova. Plivački klub Valis je nastupio sa osam plivača predvođenih trenerom Vladimirom Boškovićem. Najuspešnije su bile Anja Radojević i Maša Cvetković. Anja je do titule seniorske vicešampionke Srbije doplivala u disciplini 100m leđno, dok je u disciplini 200m leđno osvojila bronzanu medalju. Maša Cvetković je uspela da u juniorskoj konkurenciji osvoji tri odličja, i to: u disciplinama 200m leđno i 400m slobodno srebrnu medalju, dok je u najdužoj disciplini programa 1500m slobodno stigla do bronze.

anja-i-masa

“I pored izuzetno teških uslova gde smo praktično mesec dana pre državnog prvenstva ostali bez bazena, uspeli smo da se organizujemo i budemo uspešni i na ovom prvenstvu Srbije, najveće zasluge za uspeh pripadaju plivačima, trenerima i roditeljima, U narednom periodu nas očekuju nastupi naših plivača u selekcijama regionalnog saveza i drzavno prvensrtvo za kadete, a pozivamo sve sugrađane da prisustvuju tradicionalnom Petnica kupu koji organizujemo u subotu”, kaže sportski direktor kluba Branislav Kovačević.

Valis-plivači

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.