Plivaci Valisa uspesni na “Banja Luka Openu”

Proteklog vikenda u Banja Luci je održan prestižni međunarodni plivački miting “Banja Luka Open”, na kome je učestvovalo 428 plivača iz 48 klubova iz: BIH, Slovenije, Severne Makedonije, Hrvatske, Italije, Mađarske, USA, Srbije, Crne Gore i Austrije.

BANJA LUKA OPEN VALIS
Plivači “Valisa” nastupili su u sastavu: Anja Radojević, Maša Cvetković, Andrijana Marić, Natalija Kovačević, Dimitrije Vujanović, Andrej Milivojević i Relja Stefanović.
Najuspešniji takmičar iz “Valisa” je bio Andrej Milivojević, koji je osvojio tri bronzane medalje u svojoj kategoriji u disciplinama: 50m slobodno, 100m leđno i 100m prsno. Maša Radojević je u svojoj kategoriji stigla do drugog mesta u disciplini 50m leđno, dok je u disciplini 50m slobodno trku završila na četvrtom mestu. Andrijana Marić je u istoj kategoriji stigla do četvrte pozicije u disciplinama 100m leđno i 200m prsno.
MASA I ANDREJ BANJA LUKA
Anja Radojević je u najjačoj seniorskoj kategoriji uspela da izbori učešće u tri finala i plasira se na šestu poziciju. Dobre nastupe imali su i Natalija Kovačević, Relja Stefanović i Dimitrije Vujanović.
PK VALIS
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.