POBEDA VALJEVA U NIŠU U NASTAVKU PRVE LIGE SRBIJE

Nastavljeno je prvenstvo u Prvoj ligi Srbije za dame a odbojkašice Valjeva su uspešno prebrodile gostovanje u Nišu gde su u 12. kolu savladale domaći Student maksimalnim rezultatom 3-0 (25-21, 25-23, 25-15).

ВА-СТУД8

Bojana Čelić (desno, beli dres) pokušava da nadmudri blok Nišlijki na utakmici prvog dela prvenstva između Valjeva i Studenta u hali “Studenta”

Učenice Rajka Stojanovića su se pomučile u prva dva seta jer je bilo problema u servisu i napadu. Kad su se Valjevke navikle na halu, u trećem setu su nadigrale protivnice zabeleživši sedmi prvenstveni trijumf.

Sve devojke su ulazile u igru a posebno su se istakle srednji blokeri Matić i Đenić kao i libero Lakićević. Gošće su takođe odigrale koncentrisano u prijemu ali i snažno i beskompromisno na mreži gde je blok funkcionisao bez greške.

U sledećem kolu u Valjevo stiže jak sastav Beograda koji uz Novi Sad preti vodećem užičkom Jedinstvu u borbi za prvo mesto i ulazak u Super ligu Srbije.

Sreten Pantelić.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.