Podrška predsedniku Vučiću

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo oglasio se povodom inormacije o spremanju atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Saopštenje prenosimo u celosti:

SNS“Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo pruža snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi protiv kriminalnih grupa i mafijaških klanova, koji pokušavaju da destabilizuju našu državu.

Povodom najnovijih informacija u vezi spremanja atentata na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, jasno je da organizovanim kriminalnim krugovima ne odgovara beskompromisna borba protiv kriminala i rezultati koje je postigao predsednik Srbije na ekonomskom i političkom jačanju naše zemlje.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo stoji uz svog predsednika na jedinom i pravom putu napretka i razvoja naše države, na putu bolje budućnosti za sve naše građane, na putu pobede nad onima koji pokušavaju da vrate Srbiju u mračnu prošlost.”

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.