Ponovo radi Preventivni centar u Domu zdravlja Valjevo

Dom zdravlja Valjevo obaveštava građane da ponovo radi Preventivni centar, svakog radnog dana do 7 do 14 časova. Preventivni centar se nalazi između drugog i trećeg sprata (međusprat) zgrade Doma zdravlja.

Dom-zdravlja-spolja-1

Dom zdravlja Valjevo

Od ponedeljka do četvrtka funkcionisaće Savetovalište za dijabetes, a petkom Savetovalište za ishranu. Za sada je zakazivanje lično, a hitni slučajevi biće primani i bez zakazivanja.

Preventivni-centar-ulaz-2

U istom prostoru se sprovodi i vakcinacija protiv KOVIDA-19.

Pozivamo dijabetičare, zatim građane koji imaju takvu porodičnu anamnezu ili iz bilo kog razloga smatraju da su u riziku za dijabetes da se jave u Preventivni centar, gde će od lekara dobiti sve potrebne informacije i savete. To važi i za ljude koji imaju problema sa ishranom.

Posle perioda u kojem je fokus bio na pandemiji i neminovno bile zapostavljene mnoge druge bolesti, Dom zdravlja apeluje na sugrađane da blagovremeno proveravaju svoje zdravlje i spreče komplikacije hroničnih nezaraznih bolesti.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.