Požar u Tržnici

Sinoć oko 20 i 30 došlo je do požara na strujomeru pekare Akademac 011 u Tržnici na Petom puku. Pored pekare, izvesna oštećenja nastala su i na magacinu obližnje piljarnice. Na svu sreću niko nije povređen. Vatrogasci su brzo reagovali zahvaljujući dojavi koju su im uputili  zaposleni u mesari, koji su u to doba po svedoćenju upućenih u ovaj dogadjaj,  jedini bili u to vreme na Tržnici, tako da je izbegnut požar širih razmera.

Valjevo-Trznica-Valjevo-1

Veći deo Petok puka sinoć je oko sat vremena ostao bez struje. Ovog pre podneva u Europromu i obližnjim radnjama prodavci robu nisu mogli plaćati bankovnim karticama jer je došlo do problema i u radu aparata.

Valjevo-Trznica-Valjevo-2

Prodavci  u radnjama  i pijačnim tezgama na Tržnici smatraju da je uzrok požara udar groma jer se požar dogodio u vreme sinoćnog nevremena.

Valjevo-Trznica-Valjevo-3

Mile Nikolić, šef vatrogasno – spasilačke jedinice valjevske policijske uprave izjavio je za portal Valjevska posla da se o uzrocima požara može pouzdano govoriti tek nakon obavljenog uviđaja.

Valjevo-Trznica-Valjevo-4

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply