POZNATI PROTIVNICI VALISA U DRUGOM KOLU LEN KUPA

Vaterpolisti Valisa su osvojili četvrto mesto u C-grupi prvog kola LEN Kupa u Kranju i plasirali se u sledeću rundu. Valjevci su savladali Triglav 8-6 i špansku Terasu 11-10 a izgubili su od italijanskog Telimara 16-24, francuskog Strazbura 10-13 i mađarskog Honveda 6-11. Na kraju je Strazbur osvojio 15 bodova, Honved 12, Telimar 9, Valis 6, Terasa 3 i Triglav 0 bodova.

-НАИС6

Na fotografiji je detalj sa jedne od ranijih utakmica Valisa u SRC “Petnica”

Određene su i grupe 2. runde LEN Kupa. Valis će igrati u F-grupi u Bukureštu zajedno sa italijanskom Ortiđom, portugalskom Vitoriom Gimaraeš, domaćom Steauom i BVSC Zuglom iz Mađarske. Termin za odigravanje utakmica 2. kola LEN Kupa za grupu F je od 27-30 oktobra.

Prema propozicijama, po dve najbolje plasirane ekipe iz svake grupe, kojih ima osam, plasiraće se u osminu finala LEN Kupa a za ostale učesnike se takmičenje završava.

BORIS IČAGIĆ NASTAVLjA KARIJERU U VK BEOGRAD

Mladi i talentovani vaterpolista Valisa, Boris Ičagić (19), u novom prvenstvu će igrati u VK Beograd, članu Prve “A” lige Srbije. Momak koji je ponikao u VK Valjevo a zadnje dve godine branio boje Valisa, odlučio se na selidbu u Beograd prvenstveno zbog obaveza na fakultetu. Ičagić je položio sve ispite na prvoj godini Fakulteta organizacionih nauka, smer Informacione tehnologije ali je zbog igranja i treniranja u Valisu morao stalno da putuje na relaciji Beograd-Valjevo-Beograd što je bilo vrlo naporno. Pošto mu je fakultet prioritet, opredelio se da promeni sredinu a u VK Beograd će imati sve uslove za dalje napredovanje u vaterpolu.

ICAGIC_FB

Na fotografiji je Boris Ičagić sa loptom na utakmici protiv Valjeva u okviru Vidra Kupa 2020. godine.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.