Predsednik Vučić: Radnicima Krušika biće uplaćeni zdravstveni doprinosi

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić otvorio je  juče 10. Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme “Partner 2021“ na Beogradskom sajmu. On je ovom prilikom najavio da će radnicima Krušika biti uplaćeni doprinosi za zdravstveno osiguranje, uprkos teškoj situaciji u kojem se nalazi Krušik zbog rušenja ugleda tog preduzeća od strane predstavnika bivše vlasti.

Aleksandar Vučić

“Želim da poručim ljudima u Krušiku, a zbog višegodišnjeg uništavanja Krušika od strane različitih političara i njihovih medijskih poslenika zapali smo u veoma tešku situaciju, a podigli smo Krušik iz mrtvih koji nam je bivši režim i vlasnici tih tajkunskih medija su nam ga ostavili bukvalno mrtvog. Podigli ga iz mrtvih a onda su ga ponovo uništili svojom kampanjom. Ljudi u Krušiku dobiće svoje uplaćene doprinose zdravstvene i moći će na najnormalniji način to da korista i ako se nalazimo u teškoj situaciji upravo zbog rušenja ugleda Krušika kojim ničim nismo doprineli, a u kojem su kao što rekoh učestvovali predstavnici bivšeg režima i njihovi medijski poslenici”, kazao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme Partner 2021.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply