Predsednik opštine Obrenovac posetio Valjevo

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković sa saradnicima, posetio je danas Valjevo.

Valjevo

Gradonačelnik grada Valjeva Lazar Gojković, izrazio je zadovoljstvo što je u prilici da ugosti predsednika opštine Obrenovac, jer je ovo nastavak duge saradnje, ali i razmene iskustava.

Gradonačelnik Gojković i predsednik Čučković složili su se da će u budućnosti imati jednu uspešnu i dobru saradnju, još bolju nego do sada, sa nekim zajedničkim i velikim projektima, a sve u cilju razvoja naših opština i dobrobiti građana Valjeva i Obrenovca.

Valjevo

Iako su sada administrativno razdvojene opštine, koje su nekada pripadale istom okrugu, Valjevo i Obrenovac danas dele zajedničku sudbinu ovog dela Srbije, ali i dugu istoriju zajedičkog života i saradnje.

Otvaranjem auto – puta „Miloš Veliki“, ove dve opštine su još bolje povezane, a pokretanje fabrike “Meita“ u Obrenovcu, posao je našlo oko 200 Valjevaca.

Valjevo

Sastanku su prisustvovali zamenik gradonačelnika Nemanja Petrović i v.d. načelnika Gradske uprave Nebojša Petronić.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.