Predsednik Vučić sutra dolazi u Valjevo, prisustvovaće polaganju kamena temeljca za izgradnju “Bizerbe”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra, 8. marta, polaganju kamena temeljca za izgradnju nemačke fabrike Bizerba u Valjevu. Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu predsednika Republike Srbije, polaganje temeljca zakazano je za 10 časova.

Aleksandar-Vucic

Aleksandar Vučić / Foto: predsednik.rs

Vučić je polaganje temeljca za izgradnju fabrike namačkog investitora najavio prošle godine u februaru mesecu, rekavši da je reč o porodičnoj kompaniji koja će u početku zaposliti više od 300 radnika i da je njen dolazak u Valjevo od ogromnog značaja za naš grad.

Ugovor o ulaganju nemačke firme potpisan je krajem maja prošle godine u Predsedništvu Srbije. Tom događaju prisustvovao je i gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Kompanija Bizerba je svetski lider u proizvodnji vaga. Jedna je od vodećih dobavljača hardverskih i softverskih rešenja iz oblasti tehnologije vaganja, sečenja i etiketiranja.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.