Predstave, filmovi, sportska takmičenja, sadržajan program do kraja aprila u Mionici

Mioničani će tokom aprila imati sadržajan program među kojima su predstave, filmovi, sportska takmičenja, radionice.

April ceo grid V2

Za ljubitelje sporta organizovano je Ragbi prvenstvo Balkana i Bokserska liga Beograda, 7 kolo, dok će mionička deca učestvovati u takmičenju igre mladih „Zero waste” koju organizuju Plazma, Koka-kola i Sportski centar „Mionica“.

Takođe, Mioničane i sve posetioce očekuje pozorišna predstava Fakulteta dramskih umetnosti iz Beograda „Vudi Alen“ kao i prikaz najaktuelnijih filmova, a polaznici škole glume iz Mionice odigraće premijeru predstave „Snežana“ po tekstu Aleksandra Popovića.

Krajem aprila biće priređen program povodom uskršnjih praznika u porti Crkve u Mionici, a održaće se i Okružno takmičenje recitatora. Takođe, biće obeležena i Nedelja planete zemlje kada se očekuju brojna takmičenja i radionice.

Većina programa je besplatna, osim projekcije filmova. Eventualna izmena termina biće naknadno objavljena.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.