PRILIKA ZA MLADE: ASK POZIVA NA KONKURS ZA BESPLATNU AKADEMIJU PREDUZETNIŠTVA

Besplatna Akademija preduzetništva koju Asocijacija za afirmaciju kulture organizuje već četvrtu godinu za redom, pod pokroviteljstvom NCR Fondacije, otvarila je konkurs za novu generaciju polazinika, koji će trajati do 16. januara 2024. godine. Nakon konkursa odabrani pojedinci, ili timovi proći će kroz šestomesečni intenzivni program.

IMG_4141 (2)

Stručnjaci iz različitih oblasti preduzetništva, od marketinga do tehnoloških inovacija, biće predavači na ovogodišnjoj Akademiji. Polaznici će imati priliku čuti iskustva i savete onih koji su već prošli putem uspeha, stvarajući inspirativno okruženje koje podstiče kreativnost i razmišljanje van ustaljenih okvira.

Akademija preduzetnštva je potpuno besplatnan program u kom odabrani mladi ljudi rade na razvoju svoje preduzetničke ideje i biznis plana. ,,Pomoći ćemo im da se odvaže i pokrenu svoj biznis“ rekao je Andrej Balanč, direktor ASK i dodao: „Cilj ovog projekta je da podstaknemo ekonomski razvoj kroz osnaživanje mladih, buđenje preduzetničkog duha, oslobađanje potencijala i inovacija, kao i razvoj znanja, veština i formi konkurentnog korišćenja digitalnih alata i savremenih poslovnih procesa. NCR Fondacija, već drugu godinu pruža veliku podršku Akademiji, a to nam omogućava da proširimo obim i kvalitet obuke u okviru Akademije preduzetništva, i mladima pružimo priliku da razvijaju praktične veštine, stvaraju mreže i ostvare svoje preduzetničke ambicije.’’

Prošlogodišnja pobednica Akademije preduzetništva je Kragujevčanka Hristina Lazarević Milošević čija je aplikacija “Izbegni aditive” ostvarila ogroman uspeh, i danas je prisutna u preko 170 zemalja „Šest meseci sam na Akademiji preduzetništva učila sa stračnjacima iz različitih oblasti i odmah primenjivala znanje na razvoj biznis modela.”- rekla je Hristina Lazarević Milošević.

Besplatna Akademija Preduzetništva postala je sinonim za podršku mladim preduzetnicima u Srbiji, stvarajući most između obrazovanja i poslovnog sveta. Ova akademija nema samo edukativnu svrhu; ona je inkubator znanja i dobrih poslovnih praksi, platforma za lansiranje budućih lidera i preduzetnika. Ona je mesto gde se rađaju ideje, podržava inovacija, i gradi budućnost preduzetništva u Srbiji. Prijavite se na www.akademijapreduzetnistva.rs i budite deo uspešne preduzetničke priče!

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.