Privremeni režim saobraćaja zbog pokazne vežbe

Zbog održavanja pokazne vežbe, utvrđuje se privremeni režim saobraćaj na delu Karađorđeve ulice, radi bezbednosti učesnika u saobraćaju i učesnika pokazne vežbe, dana 25.10.2022. godine, u periodu od 11.30 do 14.00 časova.

U rešenju koje je uradilo Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine Gradske uprave Valjevo, utvrđeno je na koji način će se odvijati privremeni režim saobraćaja:

Dozvoljava se zatvaranje saobraćaja i preusmeravanje svih vozila, osim vozila sa prvenstvom prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima na delu Karađorđeve ulice, od Ulice Vuka Karadžića do Sinđelićeve ulice.
– Zabranjuje se desno skretanje u Karađorđevu iz Ulice Vuka Karadžića ( iz smera Tešnjara ).
– Zabranjuje se levo skretanje u Karađorđevu iz Sinđelićeve ulice ( iz smera Hrama ).
– Zabranjuje se desno skretanje u Karađorđevu ulicu iz Sinđelićeve ulice ( iz smera Pantićeve ulice ).
– Dozvoljava se zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja za autobuse u delu Karađorđeve ulice od Ulice Vuka Karadžića do Sinđelićeve ulice.
– Preusmerava se gradski saobraćaj iz Karađorđeve ulice u Pantićevu ulicu, Sinđelićevu i Vuka Karadžića i ukida autobusko stajalište kod broja 101 Karađorđeva, obostrano.
– Zabranjuje se saobraćaj na delu Ulice Vlade Danilovića ( deo ulice između Pantićeve i Karađorđeve ulice).
– Dozvoljava se izlaz vozila iz zatvorenog dela Ulice Vlade Danilovića u Ulicu Dr Pantića ( deo ulice između Pantićeve i Karađorđeve ulice ).
– Zabranjuje se izlaz sa parkinga iza Socijalnog na Karađorđevu ulicu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.