Priznanja za PK VALIS

Proteklog vikenda na bazenu u Košutnjaku održano je Prvenstvo Srbije u plivanju na 5000 metara. Plivački klub Valis predstavljali su Vuk Tešanović u kategoriji juniora, Andrej Milivojević, Maša Radojević i Đorđe Živković u kategoriji kadeta.

Skupstina PSS 2024

Najuspešniji su bili Vuk Tešanović i Andrej Milivojević sa osvojenim bronzanim medaljama, a sve pohvale za isplivanu trku koja je trajala duže od jednog sata kontinuiranog plivanja, zaslužuju Maša Radojević i Đorđe Živković.

5km 2024

U sredu je u Hotelu Hilton u Beogradu održana Izborna skupština Plivačkog saveza Srbije. Delegati su izabrali jedinog kandidata za predsednika Snežanu Žugić, a i u ovom sazivu će naš sugrađanin Branislav Kovačević obavljati funkciju člana Upravnog odbora Plivačkog saveza Srbije.

PK VALIS

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.