Priznanje za Valjevsko plivanje

Nakon sjajne takmičarske sezone plivačkog kluba “Valis” na prvoj sednici upravnog odbora Plivačkog saveza centralne Srbije stiglo je priznanje za nekoliko proteklih uspešnih sezona kluba iz našeg grada. Branislav Kovačević je izabran za sportskog direktora saveza, Vladimir Bošković za jednog od tri člana stručnog saveta a Svetomiru Cvetkoviću je verifikovan mandat člana upravnog odbora saveza.

PK-VALIS-logo-21-fin-1
“Ovo je priznanje za dosadašnji rad ali i obaveza koju smo spremno preuzeli u cilju razvoja plivačkog sporta u našoj zemlji, pored toga ovo je i obaveza više za još bolje rezultate naših plivača ali i misija koju smo preuzeli, a to je da Valjevo bude regionalni plivački centar”, kaže predsednik PK “Valis” i sportski direktor Plivačkog saveza centralne Srbije Branislav Kovačević.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.