Profesor Čedomir Čupić i student Pavle Cicvarić govornici na sutrašnjem protestu “Valjevo protiv nasilja”

Šesti protestni skup “Valjevo protiv nasilja” biće održan u četvrtak 20. jula 2023. godine, sa početkom u 20 časova, na Gradskom trgu u Valjevu. Prema najavi organizatora, građanima će se obratiti Čedomir Čupić, profesor Univerziteta u Beogradu i Pavle Cicvarić, student FPN-a. Posle toga sledi nova protestna šetnja centralnim gradskim ulicama.

Valjevo protiv nasilja 6 (2)

“Naš grad ponosno nosi barjak Slobode cele Srbije, ime našeg grada se ponovo izgovara sa poštovanjem, neka svi znaju da su Valjevci ustali i neće stati do konačne Pobede! Ponesite vaše pištaljke, trube, bubnjeve… Da nas bolje čuju! Ponesite vaše transparente… Da nas bolje vide”, poručuju iz Valjevskog pokreta otpora, koji je tehnički organizator protesta.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.