Proglašena vanredna situacija na celoj teritoriji grada Valjeva

Od juče je na snazi Odluka o proglašenju vanredne situacije na celoj teritoriji grada Valjeva, koju je na predlog Štaba za vanredne situacije doneo gradonačelnik.

Na predlog Štaba za vanredne situacije grada Valjeva od 25. juna 2020. godine, gradonačelnik grada Valjeva doneo je Odluku o proglašenju vanredne situacije na celoj teritoriji grada Valjeva zbog posledica izazvanih ekstremno velikim kišnim padavinama i pojavom bujičnih voda, radi saniranja oštećenih objekata infrastrukture. To je saopšteno u informaciji za medije koja je juče poslata iz sektora Informisanje i protokol Gradske uprave.

Takođe je medijima poslat i Zaključak sa 32. sednice Štaba za vanredne situacije grada Valjeva, kojim se nalaže Preduzeću za puteve “Valjevo” a.d. da hitno pregleda kanalsku mrežu puteva koji su u njihovoj nadležnosti održavanja i tamo gde je potrebno ukloni nanos.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.