PROMOCIJA VALJEVA U TREBINJU

 

Turistička organizacija Valjevo na poziv Turističke organizacije Grada Trebinje prisustvovala je otvaranju letnje turističke sezone i predstavila turističku ponudu valjevskog kraja.

“Široku i raznovrsnu ponudu turističkih potencijala predstavili smo najpre gastronomijom i ukusima valjevskog kraja. Najpoznatiji specijaliteti našeg kraja su duvan čvarci, neizostavna Jezdić rakija, najpre šljiva, potom dunja i mnoge druge. Suve šljive su nešto po čemu je naš kraj nadaleko čuven.

Tu su nezaobilazne i valjevske planine, gde se izdvajaju Divčibare kao visoravan planine Maljen, reka Gradac kao najčistija reka u Evropi i Tešnjar stari deo grada koji je sačuvan još iz turskog perioda”, rekla je Ana Marković direktorka TO Valjevo. Naš grad pored Turistička organizacija Valjevo, predstavljali su i Moderna galerija i Klub Ars Nova.

Preuzeto sa TOV.RS

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.