PRVO OKUPLJANJE FUDBALERA RADNIČKOG PRED POČETAK ZIMSKIH PRIPREMA

Šef stručnog štaba Radničkog, Vladica Petrović je u nedelju 21. januara obavio prozivku igračkog kadra uoči početka priprema narandžasto-plavih za prolećni deo prvenstva u Kolubarsko-mačvansokoj zoni. Zvanični treninzi će početi u ponedeljak u 15.30 na stadionu na Petom puku.

ВЛАДИЦА ПЕТРОВИЋ

Dakle, Vladica Petrović nastavlja svoju misiju na klupi Radničkog, uz njega će kao pomoćnik biti Zoran Pantelić koji je ujedno zadužen za rad sa golmanima. Pored toga će kao pomoćnik u stručnom štabu raditi i Đorđe Petrović, čovek koji vodi kadetski tim koji beleži odlične rezultate u Prvoj kadetskoj ligi Srbije. Plan je da i Radovan Marković, kao trener omladinaca kroz cele pripreme bude prisutan takođe kao deo stručnog štaba. Omladinci koji budu najviše pružili, nastaviće rad sa prvim timom što je i ranije bila praksa na Petom puku.

Igrački kadar je za sada pretrpeo minimalne izmene, okosnica ekipe na čelu sa Raševićem i Ristovićem je dogovorila nastavak saradnje. Ilija Milanović više nije igrač Radničkog pošto klub nije uspeo da ispuni njegove finansijske zahteve jer bi dodatne troškove činili stan i hrana. Ne zna se šta će biti sa Markom Živanovićem koji je imao dogovor sa Budućnost Krušikom pa se predomislio. On se nije pojavio na prozivci.

Novi igrači Radničkog su iskusni Aleksandar Đorđević koji je stigao iz Budućnost Krušika i Marko Jeremić iz Ribnice. Do kraja nedelje će se znati imena pojačanja na poziciji štopera i u špicu napada. Planira se odigravanje sedam kontrolnih utakmica tokom priprema počev od 28. januara i duela sa kombinovanom ekipom Partizana u Beogradu. 3. februara je na programu meč protiv Budućnosti iz Dudovice, 10. februara se igra protiv Šušnjara, 24. februara rival će biti Napredak Medoševac a 2. marta biće odigrana utakmica protiv Loznice.

РАДОВАН РАНКОВИЋ

Igrački pogon Radničkog će deo priprema u periodu od 10. do 17. februara sprovesti u Krupnju na tamošnjem terenu sa veštačkom travom. Tada će biti zakazana utakmica sa ekipama koje tamo budu bile na pripremama.

Direktor Radničkog, Radovan Ranković je takođe izjavio da su ambicije kluba da se u regularnom delu plasira u gornjem delu tabele i da u eventualnom plejofu, pokuša da napadne prvo mesto jer će sledeće sezone troškovi novoformirane Zone i Srpske lige biti gotovo identični.

РАДНИЧКИ

Inače, nastavak prvenstva u Kolubarsko-mačvanskoj zoni je zakazan za 17. mart kada fudbaleri Radničkog igraju protiv Hajduk Stanka u Crnoj Bari.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.