PSD Magleš: “Snežne Čarolije”

Planinari PSD Magleša su 04 – 05.12.2021  obišli Spomen kompeks Kadinjaču odakle su krenuli na Jelovu goru do vrha Djakov kamen.  Dok smo se kretali kroz tu snežnu bajku sa predivnim planinskim predelima imali smo prilike da upoznamo lepote Užičkog kraja.

Na stazi su nam pomogli vodiči PK Rujna iz Užica Branislav Ćitić i Dejan Tomić.  Stazu dužine od skoro 18 km smo prešli u dobrom raspoloženju i druženju sa planinarima iz Užica i iz Bajine Bašte.(PK Tara).

Drugoga dana se krećemo autobusom u pravcu manastira Rujan odakle kreće staza do Staparske banje i neolitskog naselja. Dužina staze drugi dan je bila 12 km. Usput prolazimo i preko brane u Vrutcima koja je izgradjena na reci Djetinji.

Koliko lepih staza i koliko  lepog ima u Srbiji samo čeka da ima više posetilaca.

Žurka je u prirodi.

Pridružite se planinarima PSD Magleš Valjevo, na našim akcijama.

Telefon za kontakt

0652894577

Panta

V E D R O !!!

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.