Razmrdaj čula sutra na Divčibarama

Na Ski stazi Crni vrh na Divčibarama u subotu, 18. avgusta, održaće se Mountain Music Fest (MMF), manifestacija koja je prošle godine ostvarila zavidan uspeh. Pod sloganom “Razmrdaj čula”, ovaj dnevni muzičko-planinski festival počinje sutra u podne i trajaće do 1 sat iza ponoći. Kroz nesvakidašnji spoj muzike, avanture i prirode, ovaj internacionalni festival nudi brojne umetničke i rekreativne sadržaje, daleko od gradske vrućine i gužve.

Sa prošlogodišnjeg Mountain Music Fest-a (foto: MMF)

Festival će otvoriti osvajači medalja na ovogodišnjoj Matematičkoj olimpijadi, a na glavnoj bini smenjivaće se izvođači među kojima su i Nikola Pejaković Kolja, Kanda kodža i Nebojša, Đorđe Miljenović, italijanski Pashmak, Manivi i Alice in WonderBand, a za ljubitelje malo drugačijeg tu je Vinyl stage i beogradski White City Soul.

Sa prošlogodišnjeg Mountain Music Fest-a (foto: MMF)

Pored nastupa sjajnih muzičara, afirmisani i neafirmisani bendovi iz Srbije, bendovi iz regiona i stranih izvođača, organizatori su se potrudili da u sklopu MMF bude zastupljeno i mnoštvo različitih programa za sve uzraste, bilo da ste ljubitelji adrenalina, nauke, sportskih nadmetanja, društvenih igara ili plesa. U programu festivala je čak 15 sjajnih adrenalinskih, avanturističkih, kreativnih, sportskih i dečijih programa. Avantura park, Orijentiring, Zip line, Streličarstvo, Na pivu sa naučnikom, Yoga, Papirologija, Kašičica Lutkica, samo su neki od dodatnih sadržaja koji očekuju posetioce svihgeneracija na Ski stazi Crni vrh, na planini Maljen.

Sa prošlogodišnjeg Mountain Music Fest-a (foto: MMF)

Mountain Music Fest organizuje grupa mladih entuzijasta iz Valjeva, okupljena oko Udruženja građana “Divčibare”, koji treću godinu zaredom nastoje da svoj običan dan u gradu zamene odlaskom u prirodu sa prijateljima i da, ovim festivalom, grad Valjevo i Divčibare učvrste na turističkoj mapi Srbije. Organizatori poručuju da nas očekuje obično-obična i stvarno-nestvarna zabava namenjena svim generacijama.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.