REALIZUJE SE PROJEKAT OPREMANJA ŠKOLA I PSIHOLOŠKOG SAVETOVALIŠTA

Na osnovu sprovedenog postupka o javnoj nabavci dobara za nabavljača opreme i nameštaja za opremanje Osnovne škole „Milan Rakić“ i Srednje škole Mionica izabrana je grupa dobavljača koju čine „ITRO-COOP“ iz Arilja i „Blažeks“ iz Kragujevca.

Ovim je praktično započeta realizacija ugovora u vrednosti od 10,69 miliona dinara o sufinansiranju mera populacione politike jedinica lokalne samouprave u 2020. godini koji su u martu ove godine potpisali Ministarka bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović i predsednik opštine Mionica Boban Janković. Ugovorom je precizirano da mionička lokalna samouprava obezbeđuje 25 procenata ukupnih sredstava, a Kabinet ministra 75 procenata. Opštini su odobrena ukupno četiri projekta, kojima se predviđa opremanje Osnovne i Srednje škole u Mionici, čija rekonstrukcija je u završnoj fazi, kao i osnivanje psihološkog savetovališta za adolecente i njihove roditelje i za mlade bračne parove i savetovališta u oblasti reproduktivnog zdravlja.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.