Repertoar Bioskopa 85 od 05. do 11. jula

Na repertoaru Bioskopu 85 od 05.  do 11. jula su tri projekcije.

Valjevo

ČUDOVIŠTANCE MOLI, sinhronizovano

Valjevo

Sadržaj:

Čudovištance Moli jedva čeka da se beba čudovište izlegne iz jajeta. Ali Molini roditelji prvo moraju otići na ostrvo s jajima kako bi sačekali da se prinova izlegne. Otkrivši da su roditelji zaboravili da ponesu njen poklon za bebu, Moli brzo kreće za njima…

Režiser:

Ted Sieger, Michael Ekblad, Matthias Bruhn

Projekcije:

05. i 06. jul u 17.30h
07. i 08. jul u 15.30h
10. i 11. jul u 17.30h

DOBA SUTRAŠNJICE

Valjevo

Sadržaj:

U postapokaliptičnom svetu, u kome odavno nema vode i benzina, princ iz oaze kreće u potragu za lekom za bolesnu kraljicu (Lusi Lu), ali na tom putu suprotstaviće mu se gospodar rata (Džejms Franko) i njegov robot Aš (Suki Voterhaus), što dovodi do smelog putovanja kroz pustinjske pustare.

Glumci:

James Franco, Suki Waterhouse, Jeffrey Wahlberg

Režiser:

James Franco, Bruce Thierry Cheung

Projekcije:

05. i 06. jul u 20.00h
07. i 08. jul u 17.30h
10. i 11. jul u 20.00h

 

NASLEĐENO ZLO

Valjevo

Sadržaj:

Radnja filma je smeštena u Kaliforniju, a prati život četiri prijateljice čiji se životi promene nakon čitanja knjige „Pedeset nijansi – Siva”, u njihovom književnom klubu. Trilogija „Pedeset nijansi” inače nije vrsta literature koju ove uspešne i inteligentne dame imaju običaj da čitaju, međutim njihovi se životi drastično menjaju nakon što pročitaju slavni erotski roman.

Glumci:

Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro

Režiser:

Ari Aster

Projekcije:

07. i 08. jul u 20.00h

 


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO
PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE
RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.
BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.