Reporteri VAmateri: Nadležne službe da pokose travu!

Na problem nepokošene trave u delu Naselja Sretena Dudića ka Petom puku ukazala je naša sugrađanka S.V. koja nam je poslala fotografije i komentar za našu rubriku “Reporteri VAmateri”!

“Svake godine ista priča se ponavlja, deo Naselja Sreten Dudića, celom dućinom stepenica koje od česme vode do prodavnice “Žinasa” na Petom puku, obrastao je u travu, koja prelazi ne samo visinu dece već i starijih osoba. Ovo je sramota za naš grad, jer je taj deo naselja vrlo blizu samog centra, a svaki dan tim stepenicama prolazi veliki broj ljudi, a i deca iz tog naselja se igraju tu. Sada kada je toplo vreme treba da strepimo da li će iz trave da se pojavi neki gmizavac, a ima ih prilično u ovo doba godine. Čija je nadležnost održavanja ovih površina”, pita naša sugrađanka apelujući na nadležne službe da rade svoj posao.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.