Saradnja fudbalskih klubova Budućnost-Krušik 2014 i Tešnjar

Ugovor o međusobnoj saradnji između dva fudbalska kolektiva Budućnost-Krušik 2014 i Tešnjar potpisan je danas u sali Gradskog veća. Ugovor su potpisali predsednik FK Budućnost-Krušik 2014 Rodoljub Paunović, predsednik FK Tešnjar Aleksandar Janjić i koordinator mlađih kategorija Boško Milovanović, u prisustvu gradonačelnika grada Valjeva Lazara Gojkovića i člana Gradskog veća zaduženog za sport Vladimira Miškovića.

Potpisivanje-ogovora-o-saradnji-3

Ovim ugovorom su definisani različiti vidovi saradnje između dva gradska kluba, od kojih je svakako najznačajniji stvaranje „Valjevske fudbalske akademije“, koja će okupljati najmlađe valjevske fudbalere. U ugovoru je definsano da FK Tešnjar postane razvojni klub za FK Budućnost-Krušik 2014 i da će članovi ovog kluba popunjavati kadar i nastupati za FK Budućnost-Krušik 2014.

Potpisivanje-ugovora-o-saradnji-1

Biće formiran zajednički stručni terenski tim sastavljen od trenera iz oba kluba kojim će rukovoditi zajednički koordinator. Svi polaznici i treneri imaće pred sobom najbolje moguće uslove za rad i treniranje, tako da će na raspolagnju imati čak tri terena na stadionu na „Pećini“, „Krušiku“ i igralištu kod Veterinarske stanice u Gradcu.

Prva odluka koju su zajednički doneli predstavnici dva valjevska kluba, a sve sa ciljem promocije fudbala među decom, jeste besplatna škola fudbala do kraja godine za sve polaznike „Valjevske fudbalske akademije“, rođene 2017. godine.

Potpisnici ugovora iskoristili su priliku da se posebno zahvale rukovodstvu Grada Valjeva, koje je prepoznalo značaj ovog projekta za valjevski fudbal i koje podržava sve valjevske klubove koji kroz zajedničku saradnju stvaraju bolje uslove za rad i takmičenje.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.